Najaarsonderhoud

Tijdens het Najaarsonderhoud maken wij uw tuin helemaal winterklaar. U bepaalt zelf welke planten u wilt laten staan om ook in de winter een aantrekkelijke tuin te hebben.

Snoeien, spitten en bemesten, het is allemaal nodig voor uw tuin.

Najaarsonderhoud:

- Snoeien beplanting
- Tuin onkruidvrij maken
- Grasonderhoud
- Tuin opschonen / blad ruimen
- Aanbrengen bemeste grond.


Maak nu een afspraak voor een najaarsbeurt voor uw tuin!

 

Diensten

*Hoveniersbedrijf Veldhuis levert ook Kuipplanten en seizoensplanten zoals geranium, surfinia, bacopa enz., enz. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor potgrond en bemesting. Bezorging van planten is in overleg mogelijk.

Heeft u zelf al een tuinontwerp met een bijbehorende plantenlijst en wilt u dat plan ook graag zelf uitvoeren? Wij geven u graag advies en leveren u alle benodigde planten.

Op alle vaste planten, bomen en heesters krijgt u een half jaar garantie.


Onderhoud

De tuin bepaald in grote mate het aangezicht van uw huis of bedrijf. Het is daarom van belang de tuin goed te onderhouden. Achterstallig onderhoud kan op termijn ook grote kosten met zich mee brengen. Hoveniersbedrijf Veldhuis kan het volledige onderhoud of delen daarvan voor u verzorgen waardoor u meer tijd heeft van uw tuin te genieten.

Door vakkundig snoeiwerk krijgt uw tuin weer lucht en ruimte. Fruitbomen dragen beter en sierheesters zullen meer bloei geven. Door gebruik van de juiste natuurlijke meststoffen onstaan gezonde groeiomstandigheden voor de beplanting, waardoor ziekte en problemen als mosvorming in het gazon tot een minimum worden beperkt. Vaste planten bloeien en groeien mooier na scheuren, verplanten en bemesten.

Mogelijke werkzaamheden bestaan uit: onkruidbeheersing en/of bestrijding, gazononderhoud, bemesting, snoeibeurten in voor- en najaar, vakantieonderhoud (zo hoeft u na de vakantie niet direct in de tuin te werken), het verzorgen van uw vijver, maar ook het verzorgen van uw tuin het hele jaar door.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Onderhoud bedrijfsterreinen

Hoveniersbedrijf Veldhuis zorgt voor een representatieve groene omgeving die past bij uw pand. Zowel de aanleg als het complete onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.

Als u een onderhoudscontract afsluit kunt u er zeker van zijn dat uw terrein er altijd optimaal verzorgt uit ziet.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.